Saltar a continguts

Associació de Veïns Sant Cugat Centre

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

29/05/2015
Cartes dels lectors

 Cal espavilar

Imatge de complement

 Quina setmaneta s’ha marcat el nostre Ajuntament. Com sempre, fent amics entre la ciutadania, encara que això sembla no preocupar-los a tenir del menyspreu que manifesten cap a la gent.

 

A la Sra. Carme Casàn l’han multat per aparcar en zona de minusvàlids i tenirl’autorització caducada des de fa 20 dies. Això és tarannà, sí senyor!

 

D’altra banda, dins del deliri que la Sra. Conesa i la Sra. Paraira tenend’escampar parcs infantils monstruosos per tota la ciutat, es passen pel folre el desig dels veïns de tenir una esplanada i els munten el conegut parc.


Una altra. El Sant Cugat Experience, magna “boutade” d’autobombo d’aquest Ajuntament i que ens ha costat ni més ni menys que 40.000 € aportats per la Fundació de Sant Cugat Actiu, 8.000 € de l’Àrea de Comunicació del’Ajuntament i 10.000 € que donarà Moritz. Us recomano que veieu què o qui és la Fundació de Sant Cugat Actiu. És didàctic.

 

El trànsit i el problema de l’aparcament el patim tots. Tots coneixem l’eficàciasancionadora de la nostra policia, menys en determinats llocs i a determinades hores. I fins aquí puc llegir.

 

Pel que fa als del Restaurant Nakhla, em temo que ho teniu cru. Sembla ser que per a aquest Ajuntament no sou “un dels nostres” i encara que només sigui per 10 metres, esteu fora de la zona d’oci de la ciutat meravella.


Si s’esforcen, en el pròxim TOT poden tenir fins a sis felicitacions, però cal espavilar, que la legislatura s’acaba.


Daniel Querol