Saltar a continguts

Associació de Veïns Sant Cugat Centre

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

06/06/2015
La Guitza s'acomiada. Bont vent i...

La Guitza s'acomiada amb una festa emotiva amb regust agredolç

per Sergio Morales

El Casal Popular La Guitza s'ha acomiadat aquest divendres amb una festa al Parc de Ramon Barnils on els assistents han pogut gaudir de música en directe i entrepans i begudes. Els membres de l'entitat han explicat que es tracta d'un comiat agredolç, ja que finalitza una tasca que es duu a terme des del 2002, però a l'hora s'han mostrat animats pel nou projecte de Cal Temerari.

Els membres de La Guitza Noemí Palou i Carles Melgar s'han mostrat orgullosos per la tasca feta pel casal al llarg dels seus 13 anys de vida i esperen que es reconegui la tasca que l'entitat ha fet en àmbits com l'oci, la cultura i la política.

La festa ha tingut les actuacions musicals de Zeks, Markus & Juan, Pubilles Ninja, Dröpools, Impossible To Clean i Pulmon Beatbox. La celebració ha continuat aquest dissabte amb un vermut, una arrossada popular i una subhasta d'objectes i mobles del local.

13 anys d'activitat alternativa
El Casal Popular La Guitza va néixer entre finals del 2002 i principis del 2003 gràcies a l'impuls de Maulets i durant cinc anys va situar la seu al carrer de Sant Martí. Fa set anys que l'entitat va fer un canvi i va ubicar el seu nou local al carrer de Migdia des d'on ha acollit diferents entitats alternatives de la ciutat com Arran, el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat i la PAH, entre d'altres.

Ara deixa d'existir com a entitat amb vida pròpia perquè 's'ha quedat petita', com diuen els seus responsables, i després que a Sant Cugat hagi aparegut un projecte similar 'més gran' i amb la voluntat d'encabir més entitats, casals i caus, en referència a Cal Temerari.

 

El merdé que van organitzar i total hi van anar cuatre gats.