Saltar a continguts

Associació de Veïns Sant Cugat Centre

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Participa!

23/08/2018
Trànsit i soroll als carrer de Coll Favà

La ciutat ha tingut un creixement exponencial en els últims anys però l’Ajuntament no està adaptant les vies de la ciutat a aquest creixement, deixant patir totes les conseqüències als veïns.


No crec que sigui just que nosaltres siguem els que haguem de patir aquest augment descontrolat de cotxes i soroll de nit i de dia, si no que hauria de ser l’Ajuntament el que desenvolupi amb més agilitat nous plans de mobilitat per a poder redirigir aquest trànsit respectant el descans dels ciutadans.


En el cas concret del Passeig Francesc Macià aquest fet és cada vegada més pronunciat, tant que ja ni per les nits és pot descansar de forma apropiada. Però es que de dia hi ha una circulació continua de camions de brossa, neteja, repartiment, obres, motos, cotxes, furgonetes, etc. que fa impossible en moltes ocasions mantenir una conversa dintre dels nostres habitatges.


L’Ajuntament, que és qui s’està nodrint de tot aquest creixement per mitjà de la recaptació d’impostos entre altres coses, ha de buscar una solució ja a aquest greu problema, i no girar la vista cap a un altre costat com si això no estigués passant.

- Anònim -