Saltar a continguts

Associació de Veïns Sant Cugat Centre

Navegació

Menú principal

titol2
 
Aquesta es la notícia...

L'Ajuntament vol trobar una solució per reduir el soroll de La CarpaEl regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha demanat una reunió amb el seu homòleg a Cerdanyola.

 

Davant les reiterades queixes dels veïns d'alguns barris propers a la carretera de Cerdanyola, el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, ha demanat una reunió amb el seu homòleg de Cerdanyola per mirar de trobar una solució a l'impacte sonor de La Carpa Sant Cugat, que es troba al terme municipal de Cerdanyola.

L'Ajuntament de Sant Cugat vol saber si les activitats interiors i exteriors tenen limitadors acústics i, en cas afirmatiu, reduir el límit d'emissió per permetre el descans veïnal. "És un tema que ens preocupa. Es dóna la circumstància que La Carpa pertany a Cerdanyola però està ubicada a quilòmetres del centre de la ciutat veïna i a tocar d'alguns barris de Sant Cugat. Hem de trobar solucions entre totes les parts", ha assenyalat Puigdomènech.

Tot Sant Cugat, 03/08/2016I l'Ajuntament de Cerdanyola respon:
 
 
Cerdanyola defensa que les inspeccions acústiques de la Carpa són correctes
 
 

L'Ajuntament de Cerdanyola assegura que les darreres sonometries realitzades per inspectors municipals a la Carpa Set Ball es troben dins dels límits permesos. Així ho comunica Cerdanyola.info després que l'Ajuntament de Sant Cugat demanés trobar una solució per reduir l'impacte sonor que aquesta instal·lació genera per garantir el descans veïnal.

Igualment, la regidora de Medi Ambient de Cerdanyola, Elizabeth Pasamonte, està disposada a reunir-se amb el seu homòleg santcugatenc, Joan Puigdomènech, per analitzar la situació, tal com sol·licita el santcugatenc.

 Tot Sant Cugat, 05/08/2016 per Cinta Caballé i Curto

--------------------------------------------------------------------------------

 

I nosaltres ens fem la següent reflexió...

 

Crec que en l'esperit de tots, així, a primera vista diríem que el SET BALL i la Carpa és una instal·lació pertanyent a Sant Cugat. Ningú diria que pertany a Cerdanyola, municipi que queda a quatre quilòmetres. Doncs com veiem en aquest article, efectivament, pertany a Cerdanyola.

Ara el nostre benvolgut Regidor de Medi Ambient intenta negociar amb el homòleg de la veïna població la forma de reduir l'impacte que la carpa té sobre els veïns de Sant Cugat.

És curiós. El SET BALL està a Cerdanyola, limitant amb Sant Cugat. Bona part de la clientela és de Sant Cugat. L'impacte de la seva activitat, recau a Sant Cugat i les molèsties les pateixen veïns de Sant Cugat, PERÒ ELS IMPOSTOS ELS PAGUEN A CERDANYOLA i penso que per a una activitat d'aquest tipus, la diferència entre pagar a Sant Cugat i Cerdanyola ha de ser notable.

També és curiós que la carpa es digui La Carpa de Sant Cugat i no La Carpa de Cerdanyola com per la seva ubicació i les seves obligacions impositives hauria de ser.

El que està clar és que mentre l'Ajuntament de Cerdanyola allunya les activitats que poden xocar amb el benestar dels seus ciutadans, el nostre consistori ens munta tots els pollastres que se'ls pugui ocórrer a qualsevol al centre de la ciutat, sota els nostres balcons . Jo vull uns regidors com els de Cerdanyola! Potser siguin uns barruts, però van a favor dels seus.

Recomanem al benvolgut Sr. Joan Puigdomenech que ja que no ens soluciona el nostre problema, almenys negociï el cobrament d'un cànon per la utilització del nom de Sant Cugat, ja que pel que sembla això li dóna a la Carpa mes pedrgrí.


Daniel Querol Burés

 

 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats